9 de juny

1 - Canvi en l'administració de Facebook. En Xavi i l'Ivan son els nous administradors. Es deixa en mans de la comissió de comunicació la publicació de la informació, sempre que es mantingui la objectivitat. Es demana que s' intenti anar penjant totes les informacions i convocatories "oficials" del moviment.

2 - Informació i recollida de firmes: 
- s'ha acordat deixar l'assumpte de la taula permanent d'informació i de recollida de signatures, per després d'aquest cap de setmana. 
- s'ha parlat de la possibilitat de construir una unitat móvil informativa, amb rodes, que ens permeti instalar-nos a qualsevol punt del poble. 
- s'ha recordat el que haviem parlat ahir sobre deixar fulls de recollida de signatures en alguns llocs de la ciutat: bars, botigues, la llopa,...

3 - s'ha aprovat penjar bé 3 pancartes a la plaça de l'esglèsia: la que convoca a les assemblees diaries, la vermella d'agraïment a la ciutadania i una tercera amb l'adreça del blog, del facebook i el twitter. En principi, demà divendres ho hauriem de fer.

4 - el ple de la presa de posessió de la Montserrat Candini es farà dissabte a les 12 del migdia. Si bé ahir s'havia dit d'entrar-hi en massa, avui s'ha proposat que ens quedessim a la porta amb alguna pancarta, de la qual haurem de consensuar-ne el text a l'assemblea de demà (s'ha proposat que tothom vagi pensant en el possible text, ja que hauriem d'intentar fer-la demà mateix). No s'ha aprovat rès definitiu.

5.- Stand o taula a la fira "Calella Renaixentista": no en sabem res del cert. Hem parlat de la possibilitat de tenir un lloc fix o anar-nos movent per la plaça recollint signatures i informant durant algunes hores. 

6.- Necessitem més fotocòpies dels documents informatius pel cap de setmana.  

7.- El  "Cafè amb llet" ha fet un monogràfic jo també estic indignat, i tu? i ens donarien 200 exemplars per poder repartir a la fira, si volem col.laborar amb ells.

8.- Canvi de lloc de l'assemblea el cap de setmana. Proposta: Plaça Vicenç Ferrer, pendent de confirmar. 

 Aquesta darrera assemblea ha estat molt positiva. Tot i la dificultat dels darrers dies, estem caminant amb més seguretat cada vegada. Ens trobem a la plaça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada